Efternavn AbailleAt vide mere om Abaille efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaille efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaille.

Abaille efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaille, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaille helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaille

Se kort over efternavn Abaille

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaille i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaille, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaille, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaille efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaille efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaille er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaille i verden

 1. Frankrig Frankrig (28)
 2. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaille rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaille efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaille er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaille er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaille gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaille. Dette skyldes, at efternavnet Abaille ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaille, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaille, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abaille kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abaille, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aballe
 2. Abeille
 3. Aballi
 4. Aballo
 5. Abeilhe
 6. Abeilla
 7. Abilla
 8. Auville
 9. Avalle
 10. Abile
 11. Aballea
 12. Abal
 13. Abala
 14. Abaleo
 15. Abalia
 16. Aballay
 17. Abalo
 18. Abeele
 19. Abele
 20. Abell
 21. Abella
 22. Abelli
 23. Abello
 24. Abelly
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Avalli
 36. Avilla
 37. Abilia
 38. Abiel
 39. Abulla
 40. Avile