Efternavn AbealAt vide mere om Abeal efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abeal efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abeal.

Abeal efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abeal, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abeal helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abeal

Se kort over efternavn Abeal

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abeal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abeal, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abeal, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abeal efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abeal efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abeal er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abeal i verden

 1. Spanien Spanien (228)
 2. Nigeria Nigeria (47)
 3. Argentina Argentina (42)
 4. USA USA (18)
 5. Brasilien Brasilien (7)
 6. Uruguay Uruguay (6)
 7. Chile Chile (5)
 8. Malaysia Malaysia (5)
 9. Sverige Sverige (3)
 10. Venezuela Venezuela (3)
 11. England England (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Cuba Cuba (1)
 14. Etiopien Etiopien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abeal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abeal efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abeal er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abeal er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abeal kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abeal, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abeal eller nogle af de efternavne, der ligner Abeal, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abeal blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abeal med en fælles rod.

 1. Abal
 2. Abeel
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abial
 6. Aboal
 7. Abala
 8. Abalo
 9. Abeele
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abella
 13. Abelli
 14. Abello
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abely
 18. Abfall
 19. Abil
 20. Abiol
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablao
 24. Ablay
 25. Abuali
 26. Abuel
 27. Abul
 28. Apel
 29. Apell
 30. Aubel
 31. Avial
 32. Aphal
 33. Abiel
 34. Aabel
 35. Abiala
 36. Abali
 37. Abeli
 38. Aboul
 39. Avel
 40. Abaleo