Efternavn AballaiAt vide mere om Aballai efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aballai efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aballai.

Aballai efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aballai, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aballai helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aballai

Se kort over efternavn Aballai

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aballai i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aballai, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aballai, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aballai efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aballai efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aballai er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aballai i verden

 1. Chile Chile (76)
 2. Argentina Argentina (26)
 3. Kina Kina (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aballai rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aballai efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aballai er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aballai er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aballai gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aballai. Dette skyldes, at efternavnet Aballai ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aballai, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aballai.

At afgøre om efternavnet Aballai eller nogle af de efternavne, der ligner Aballai, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aballai blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aballai med en fælles rod.

 1. Aballay
 2. Aballi
 3. Abala
 4. Abalia
 5. Aballe
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelli
 9. Abilla
 10. Abolli
 11. Afallah
 12. Avalli
 13. Abulai
 14. Abulla
 15. Abali
 16. Aballea
 17. Abaela
 18. Abal
 19. Abaleo
 20. Abalo
 21. Abeilla
 22. Abela
 23. Abell
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Ablao
 31. Ablay
 32. Abola
 33. Aboli
 34. Abollo
 35. Abuali
 36. Abuli
 37. Abulia
 38. Afalah
 39. Avala
 40. Avalle