Efternavn AballeaAt vide mere om Aballea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aballea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aballea.

Aballea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aballea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aballea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aballea

Se kort over efternavn Aballea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aballea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aballea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aballea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aballea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aballea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aballea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aballea i verden

 1. Frankrig Frankrig (385)
 2. Schweiz Schweiz (1)
 3. Kina Kina (1)
 4. Indien Indien (1)
 5. Nederlandene Nederlandene (1)
 6. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aballea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aballea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aballea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aballea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aballea gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aballea. Dette skyldes, at efternavnet Aballea ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aballea, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aballea, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aballea kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aballea, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aballea eller nogle af de efternavne, der ligner Aballea, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aballea blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aballea med en fælles rod.

 1. Aballe
 2. Abala
 3. Abaleo
 4. Abalia
 5. Aballay
 6. Aballi
 7. Aballo
 8. Abella
 9. Abilla
 10. Avalle
 11. Abulla
 12. Abaille
 13. Aballai
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abalo
 17. Abeele
 18. Abeilla
 19. Abeille
 20. Abela
 21. Abele
 22. Abell
 23. Abelli
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Able
 31. Ableu
 32. Abola
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Abulia
 36. Afallah
 37. Avala
 38. Avalli
 39. Avella
 40. Avilla