Efternavn AbbaaliAt vide mere om Abbaali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbaali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbaali.

Abbaali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbaali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbaali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbaali

Se kort over efternavn Abbaali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbaali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbaali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbaali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbaali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbaali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbaali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbaali i verden

 1. Nigeria Nigeria (21)
 2. USA USA (17)
 3. Indien Indien (2)
 4. Iran Iran (1)
 5. Italien Italien (1)
 6. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbaali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbaali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbaali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbaali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbaali gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbaali. Dette skyldes, at efternavnet Abbaali ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbaali, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbaali, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbaali kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbaali, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbaali eller nogle af de efternavne, der ligner Abbaali, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbaali blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbaali med en fælles rod.

 1. Aballi
 2. Abouali
 3. Abuali
 4. Abali
 5. Abu ali
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abalia
 9. Aballe
 10. Aballo
 11. Abalo
 12. Abbuhl
 13. Abeal
 14. Abelli
 15. Abfall
 16. Abial
 17. Aboal
 18. Aboli
 19. Abolli
 20. Abou-ali
 21. Abuli
 22. Aebli
 23. Avalli
 24. Abulai
 25. Abou ali
 26. Abiala
 27. Abeli
 28. Aballai
 29. Abaela
 30. Abaleo
 31. Aballay
 32. Abeel
 33. Abeele
 34. Abeilla
 35. Abeille
 36. Abel
 37. Abela
 38. Abele
 39. Abell
 40. Abella