Efternavn AbaliaAt vide mere om Abalia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalia.

Abalia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalia

Se kort over efternavn Abalia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalia i verden

 1. Spanien Spanien (58)
 2. Cameroun Cameroun (8)
 3. USA USA (6)
 4. Israel Israel (5)
 5. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (4)
 6. Argentina Argentina (2)
 7. Niger Niger (2)
 8. Filippinerne Filippinerne (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Benin Benin (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abalia gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abalia. Dette skyldes, at efternavnet Abalia ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abalia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abalia.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abalia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abalia, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abala
 2. Abulia
 3. Abilia
 4. Abelia
 5. Abali
 6. Abal
 7. Abaleo
 8. Aballay
 9. Aballe
 10. Aballi
 11. Aballo
 12. Abalo
 13. Abela
 14. Abella
 15. Abila
 16. Abilio
 17. Abilla
 18. Abla
 19. Abola
 20. Aboli
 21. Abuali
 22. Abuli
 23. Apilia
 24. Apulia
 25. Avala
 26. Abelio
 27. Abulla
 28. Avelia
 29. Abiala
 30. Abeli
 31. Avilia
 32. Aballea
 33. Abelha
 34. Aballai
 35. Abaela
 36. Abeal
 37. Abeilla
 38. Abel
 39. Abele
 40. Abelho