Efternavn AbduvaliyevAt vide mere om Abduvaliyev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduvaliyev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduvaliyev.

Abduvaliyev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduvaliyev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduvaliyev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduvaliyev

Se kort over efternavn Abduvaliyev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduvaliyev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduvaliyev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduvaliyev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduvaliyev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduvaliyev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduvaliyev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduvaliyev i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (9045)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (27)
 3. Rusland Rusland (16)
 4. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduvaliyev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduvaliyev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduvaliyev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduvaliyev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abduvaliyev. Dette skyldes, at efternavnet Abduvaliyev ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abduvaliyev, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abduvaliyev.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abduvaliyev kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abduvaliyev, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abduvaliev
 2. Abduvalieva
 3. Abdiyev
 4. Abdiev
 5. Abdiyeva
 6. Abdieva
 7. Aboutaib
 8. Avdiev
 9. Avdeev
 10. Avitabile
 11. Abidov
 12. Abidova
 13. Abdifatah
 14. Abu tabikh
 15. Abd wahab
 16. Abitbol
 17. Avitable
 18. Avdeeva
 19. Abou diabate
 20. Aboutboul
 21. Abu hatab
 22. Avtaeva
 23. Aftab
 24. Apdepnur
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry