Efternavn AbduvalievaAt vide mere om Abduvalieva efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduvalieva efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduvalieva.

Abduvalieva efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduvalieva, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduvalieva helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduvalieva

Se kort over efternavn Abduvalieva

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduvalieva i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduvalieva, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduvalieva, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduvalieva efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduvalieva efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduvalieva er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduvalieva i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (3428)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (2066)
 3. Tadsjikistan Tadsjikistan (526)
 4. Rusland Rusland (207)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (130)
 6. England England (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduvalieva rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduvalieva efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduvalieva er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduvalieva er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abduvalieva. Dette skyldes, at efternavnet Abduvalieva ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abduvalieva, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abduvalieva.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abduvalieva, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abduvalieva, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abduvalieva kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abduvalieva, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abduvalieva eller nogle af de efternavne, der ligner Abduvalieva, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abduvalieva blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abduvalieva med en fælles rod.

 1. Abduvaliev
 2. Abduvaliyev
 3. Abdieva
 4. Abdiev
 5. Abdiyeva
 6. Abdiyev
 7. Avdeeva
 8. Aboutaib
 9. Avdiev
 10. Avtaeva
 11. Avdeev
 12. Abidova
 13. Abdifatah
 14. Abu tabikh
 15. Abd wahab
 16. Abitbol
 17. Avitabile
 18. Avitable
 19. Abidov
 20. Abou diabate
 21. Aboutboul
 22. Abu hatab
 23. Aftab
 24. Apdepnur
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry