Efternavn Abd wahabAt vide mere om Abd wahab efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd wahab efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd wahab.

Abd wahab efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd wahab, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd wahab helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd wahab

Se kort over efternavn Abd wahab

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd wahab i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd wahab, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd wahab, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd wahab efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd wahab efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd wahab er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd wahab i verden

 1. Malaysia Malaysia (1531)
 2. Brunei Brunei (377)
 3. England England (27)
 4. Singapore Singapore (17)
 5. Egypten Egypten (9)
 6. Thailand Thailand (7)
 7. Algeriet Algeriet (4)
 8. Niger Niger (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd wahab rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd wahab efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd wahab er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd wahab er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abd wahab. Dette skyldes, at efternavnet Abd wahab ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abd wahab, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abd wahab.

 1. Abu hatab
 2. Abdifatah
 3. Abdieva
 4. Abdiyeva
 5. Aboutaib
 6. Abdiev
 7. Aftab
 8. Abidova
 9. Abdiyev
 10. Avdeeva
 11. Abduvaliev
 12. Abu tabikh
 13. Abitbol
 14. Avdeev
 15. Avitable
 16. Abidov
 17. Abduvaliyev
 18. Apdepnur
 19. Abou diabate
 20. Aboutboul
 21. Abduvalieva
 22. Avdiev
 23. Avtaeva
 24. Avitabile
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry