Efternavn AbdievAt vide mere om Abdiev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdiev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdiev.

Abdiev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdiev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdiev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdiev

Se kort over efternavn Abdiev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdiev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdiev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdiev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdiev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdiev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdiev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdiev i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (4346)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (2276)
 3. Rusland Rusland (827)
 4. Usbekistan Usbekistan (642)
 5. Tadsjikistan Tadsjikistan (98)
 6. Georgien Georgien (77)
 7. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (49)
 8. Bulgarien Bulgarien (46)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 10. Makedonien Makedonien (33)
 11. Malaysia Malaysia (2)
 12. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 13. USA USA (2)
 14. Amerikansk Samoa Amerikansk Samoa (1)
 15. Hviderusland Hviderusland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Japan Japan (1)
 18. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdiev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdiev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdiev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdiev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdiev, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdiev.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdiev, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdiev, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdiev kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdiev, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdiev eller nogle af de efternavne, der ligner Abdiev, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdiev blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdiev med en fælles rod.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Avdiev
 4. Avdeev
 5. Abdiyeva
 6. Abidov
 7. Avdeeva
 8. Abidova
 9. Abduvaliev
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Aftab
 13. Abduvaliyev
 14. Abduvalieva
 15. Abdifatah
 16. Apdepnur
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abu tabikh
 25. Abou diabate
 26. Aphateberry