Efternavn AbdievaAt vide mere om Abdieva efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdieva efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdieva.

Abdieva efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdieva, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdieva helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdieva

Se kort over efternavn Abdieva

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdieva i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdieva, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdieva, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdieva efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdieva efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdieva er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdieva i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (4580)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (1717)
 3. Usbekistan Usbekistan (648)
 4. Rusland Rusland (396)
 5. Tadsjikistan Tadsjikistan (98)
 6. Bulgarien Bulgarien (53)
 7. Makedonien Makedonien (28)
 8. Georgien Georgien (24)
 9. USA USA (5)
 10. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (4)
 11. Sverige Sverige (2)
 12. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 13. Armenien Armenien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Hviderusland Hviderusland (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdieva rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdieva efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdieva er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdieva er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdieva gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdiyev
 4. Avdeeva
 5. Avdiev
 6. Avdeev
 7. Abidova
 8. Avtaeva
 9. Abidov
 10. Abduvalieva
 11. Abdifatah
 12. Abitbol
 13. Abduvaliev
 14. Abd wahab
 15. Aftab
 16. Abduvaliyev
 17. Apdepnur
 18. Abu hatab
 19. Avdibegovic
 20. Aboutaib
 21. Avitable
 22. Abou diabate
 23. Aboutboul
 24. Avitabile
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry