Efternavn AbdiyevAt vide mere om Abdiyev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdiyev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdiyev.

Abdiyev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdiyev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdiyev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdiyev

Se kort over efternavn Abdiyev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdiyev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdiyev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdiyev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdiyev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdiyev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdiyev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdiyev i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (7836)
 2. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (2325)
 3. Rusland Rusland (27)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (24)
 5. USA USA (13)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 7. Georgien Georgien (1)
 8. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)
 10. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 11. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdiyev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdiyev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdiyev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdiyev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdiyev gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdiyev. Dette skyldes, at efternavnet Abdiyev ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdieva
 4. Avdiev
 5. Avdeev
 6. Abidov
 7. Abidova
 8. Abduvaliyev
 9. Avdeeva
 10. Abitbol
 11. Abduvaliev
 12. Abdifatah
 13. Avtaeva
 14. Aftab
 15. Apdepnur
 16. Abduvalieva
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry