Efternavn AbdifatahAt vide mere om Abdifatah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdifatah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdifatah.

Abdifatah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdifatah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdifatah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdifatah

Se kort over efternavn Abdifatah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdifatah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdifatah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdifatah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdifatah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdifatah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdifatah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdifatah i verden

 1. Kenya Kenya (6525)
 2. Somalia Somalia (4509)
 3. USA USA (22)
 4. Etiopien Etiopien (9)
 5. Uganda Uganda (7)
 6. England England (3)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Djibouti Djibouti (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. Frankrig Frankrig (1)
 14. Hong Kong Hong Kong (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdifatah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdifatah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdifatah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdifatah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdifatah. Dette skyldes, at efternavnet Abdifatah ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdifatah, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdifatah, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdieva
 2. Abdiyeva
 3. Abu hatab
 4. Abd wahab
 5. Abdiev
 6. Aftab
 7. Abidova
 8. Abdiyev
 9. Abitbol
 10. Avitable
 11. Abidov
 12. Avdeeva
 13. Abduvaliev
 14. Abu tabikh
 15. Aboutaib
 16. Avdiev
 17. Avdeev
 18. Avitabile
 19. Abduvaliyev
 20. Apdepnur
 21. Abou diabate
 22. Aboutboul
 23. Abduvalieva
 24. Avtaeva
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry