Efternavn AbahoAt vide mere om Abaho efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaho efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaho.

Abaho efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaho, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaho helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaho

Se kort over efternavn Abaho

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaho i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaho, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaho, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaho efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaho efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaho er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaho i verden

 1. Uganda Uganda (8395)
 2. Nigeria Nigeria (38)
 3. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (27)
 4. Filippinerne Filippinerne (19)
 5. Rwanda Rwanda (4)
 6. Botswana Botswana (1)
 7. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Tanzania Tanzania (1)
 10. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaho rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaho efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaho er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaho er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaho gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaho. Dette skyldes, at efternavnet Abaho ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abao
 2. Abayo
 3. Abah
 4. Aba
 5. Abawi
 6. Abay
 7. Abaya
 8. Abaye
 9. Abbo
 10. Abeo
 11. Abio
 12. Abo
 13. Abeyo
 14. Aboh
 15. Abuh
 16. Abhoy
 17. Abouo
 18. Abihi
 19. Aab
 20. Aabou
 21. Aaby
 22. Ab
 23. Abb
 24. Abba
 25. Abbe
 26. Abbey
 27. Abbih
 28. Abbou
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abee
 33. Abeu
 34. Abew
 35. Abey
 36. Abeya
 37. Abi
 38. Abia
 39. Aboa
 40. Abou