Efternavn AbastaAt vide mere om Abasta efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasta efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasta.

Abasta efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasta, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasta helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasta

Se kort over efternavn Abasta

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasta i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasta, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasta, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasta efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasta efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasta er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasta i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (665)
 2. Mexico Mexico (392)
 3. USA USA (298)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (11)
 5. Indien Indien (4)
 6. Canada Canada (1)
 7. Guam Guam (1)
 8. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasta rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasta efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasta er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasta er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abasta gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abasta, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abasta, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abasta kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abasta, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abastas
 2. Abasto
 3. Abstan
 4. Abastos
 5. Abakhti
 6. Absten
 7. Abston
 8. Abujeta
 9. Apostu
 10. Apostua
 11. Abusada
 12. Avasthi
 13. Abu stah
 14. Avosti
 15. Abajtour
 16. Abasgoitia
 17. Abcede
 18. Abicht
 19. Abujetas
 20. Apostle
 21. Apostol
 22. Avesaat
 23. Apestey
 24. Abu sada
 25. Abugattas
 26. Apsite
 27. Abogada
 28. Abusaid
 29. Abcd
 30. Abucot
 31. Apostin
 32. Aboshady
 33. Aboukad
 34. Abisetti
 35. Abcoude
 36. Abogadro
 37. Abouzaid
 38. Abucide
 39. Abuzaid
 40. Apachito