Efternavn AbcdAt vide mere om Abcd efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abcd efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abcd.

Abcd efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abcd, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abcd helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abcd

Se kort over efternavn Abcd

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abcd i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abcd, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abcd, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abcd efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abcd efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abcd er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abcd i verden

 1. Vietnam Vietnam (269)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abcd rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abcd efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abcd er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abcd er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abcd gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abcd. Dette skyldes, at efternavnet Abcd ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abcd, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abcd.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abcd, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abcd, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abcede
 2. Abcoude
 3. Abicht
 4. Abucide
 5. Abucot
 6. Abasta
 7. Abasto
 8. Absten
 9. Abston
 10. Abuzaid
 11. Apgood
 12. Abusada
 13. Abstan
 14. Avocado
 15. Abogada
 16. Abusaid
 17. Abogado
 18. Abouzid
 19. Aboukad
 20. Abakhti
 21. Abastas
 22. Abogadro
 23. Abouzaid
 24. Abouzeid
 25. Abujeta
 26. Apostu
 27. Abesadze
 28. Abu sada
 29. Abouzit
 30. Apsite
 31. Abu sido
 32. Abu zaid
 33. Avukat
 34. Ahbizat
 35. Avigdor
 36. Abastos
 37. Aboshady
 38. Avosti
 39. Abujodeh
 40. Abajtour