Efternavn AbastasAt vide mere om Abastas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abastas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abastas.

Abastas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abastas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abastas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abastas

Se kort over efternavn Abastas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abastas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abastas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abastas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abastas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abastas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abastas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abastas i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1684)
 2. USA USA (10)
 3. Tyrkiet Tyrkiet (5)
 4. Canada Canada (2)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 6. Guam Guam (1)
 7. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abastas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abastas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abastas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abastas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abastas, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abastas.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abastas, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abastas, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abastas kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abastas, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abasto
 4. Abstan
 5. Absten
 6. Abston
 7. Abujetas
 8. Abugattas
 9. Avasthi
 10. Abu stah
 11. Abajtour
 12. Abakhti
 13. Abujeta
 14. Apostle
 15. Apostol
 16. Apostu
 17. Apostua
 18. Avesaat
 19. Apestey
 20. Abusada
 21. Abusaid
 22. Apostin
 23. Aboshady
 24. Avosti
 25. Aboukad
 26. Abisetti
 27. Abasgoitia
 28. Abcede
 29. Abcoude
 30. Abicht
 31. Abouzaid
 32. Abucide
 33. Abuzaid
 34. Apastegui
 35. Apostolos
 36. Apostool
 37. Abesadze
 38. Abu sada
 39. Abouzit
 40. Apestegi