Efternavn AbcedeAt vide mere om Abcede efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abcede efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abcede.

Abcede efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abcede, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abcede helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abcede

Se kort over efternavn Abcede

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abcede i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abcede, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abcede, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abcede efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abcede efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abcede er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abcede i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (4429)
 2. USA USA (199)
 3. Canada Canada (26)
 4. Singapore Singapore (19)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (12)
 6. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 7. Australien Australien (4)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. Nordirland Nordirland (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abcede rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abcede efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abcede er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abcede er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abcede gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abcede kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abcede, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abcede eller nogle af de efternavne, der ligner Abcede, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abcede blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abcede med en fælles rod.

 1. Abcoude
 2. Abucide
 3. Abcd
 4. Abasta
 5. Abasto
 6. Abicht
 7. Absten
 8. Abston
 9. Abujeta
 10. Abesadze
 11. Abusada
 12. Abstan
 13. Avocado
 14. Apsite
 15. Abogada
 16. Abogado
 17. Abucot
 18. Abujodeh
 19. Abakhti
 20. Abastas
 21. Abogadro
 22. Abouzeid
 23. Abujetas
 24. Abuzaid
 25. Apgood
 26. Apostle
 27. Apostu
 28. A'beckett
 29. Apestey
 30. Abu sada
 31. Abouzit
 32. Avocetien
 33. Abashidze
 34. Apaqidze
 35. Abu sido
 36. Avukat
 37. Aboujaude
 38. Abusaid
 39. Abouzid
 40. Ahbizat