Efternavn AbbaszadehAt vide mere om Abbaszadeh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbaszadeh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbaszadeh.

Abbaszadeh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbaszadeh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbaszadeh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbaszadeh

Se kort over efternavn Abbaszadeh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbaszadeh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbaszadeh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbaszadeh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbaszadeh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbaszadeh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbaszadeh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbaszadeh i verden

 1. Iran Iran (8628)
 2. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1558)
 3. USA USA (161)
 4. Canada Canada (57)
 5. England England (33)
 6. Sverige Sverige (16)
 7. Schweiz Schweiz (11)
 8. Nederlandene Nederlandene (10)
 9. Tyskland Tyskland (6)
 10. Indien Indien (6)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Australien Australien (5)
 13. Malaysia Malaysia (3)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 15. Finland Finland (2)
 16. Rusland Rusland (2)
 17. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 18. Østrig Østrig (1)
 19. Frankrig Frankrig (1)
 20. Wales Wales (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. Island Island (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbaszadeh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbaszadeh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbaszadeh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbaszadeh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbaszadeh. Dette skyldes, at efternavnet Abbaszadeh ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbaszadeh kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbaszadeh, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abasta
 2. Abastas
 3. Abesadze
 4. Abu sada
 5. Abusada
 6. Abashidze
 7. Abu zayed
 8. Abu stah
 9. Abu saada
 10. Abu shehadeh
 11. Abu sayed
 12. Aboshady
 13. Abu jodeh
 14. Abujodeh
 15. Abasto
 16. Abcede
 17. Abcoude
 18. Abogadro
 19. Abouzaid
 20. Absten
 21. Abucide
 22. Abuzaid
 23. Abstan
 24. Abu khater
 25. Abu sido
 26. Abu zaid
 27. Abogada
 28. Aboujaude
 29. Abusaid
 30. Abogado
 31. Abouzid
 32. Ahbizat
 33. Abastos
 34. Aboukad
 35. Avezaath
 36. Abajtour
 37. Abakhti
 38. Abasgoitia
 39. Aboujaoude
 40. Abouzeid