Efternavn AbastosAt vide mere om Abastos efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abastos efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abastos.

Abastos efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abastos, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abastos helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abastos

Se kort over efternavn Abastos

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abastos i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abastos, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abastos, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abastos efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abastos efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abastos er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abastos i verden

 1. Peru Peru (41)
 2. Argentina Argentina (18)
 3. Mexico Mexico (7)
 4. Chile Chile (4)
 5. Filippinerne Filippinerne (3)
 6. USA USA (2)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Panama Panama (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abastos rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abastos efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abastos er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abastos er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abastas
 2. Abasto
 3. Abasta
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Absten
 7. Apostol
 8. Abstan
 9. Avasthi
 10. Abakhti
 11. Abujetas
 12. Apostle
 13. Apostolos
 14. Apostool
 15. Apostu
 16. Apostua
 17. Apestey
 18. Abusada
 19. Abugattas
 20. Abu stah
 21. Abusaid
 22. Abucot
 23. Apostin
 24. Apostolo
 25. Avosti
 26. Apostoli
 27. Abisetti
 28. Abasgoitia
 29. Abcede
 30. Abcoude
 31. Abicht
 32. Abogadro
 33. Abucide
 34. Abujeta
 35. Abuzaid
 36. Apachito
 37. Apastegui
 38. Apgood
 39. Apostolou
 40. Apostolov