Efternavn AbastoAt vide mere om Abasto efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abasto efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abasto.

Abasto efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abasto, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abasto helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abasto

Se kort over efternavn Abasto

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abasto i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abasto, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abasto, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abasto efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abasto efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abasto er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abasto i verden

 1. Bolivia Bolivia (1262)
 2. Argentina Argentina (1061)
 3. Filippinerne Filippinerne (106)
 4. Chile Chile (52)
 5. USA USA (51)
 6. Spanien Spanien (44)
 7. Brasilien Brasilien (22)
 8. Mexico Mexico (2)
 9. Canada Canada (1)
 10. Colombia Colombia (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Portugal Portugal (1)
 13. Uruguay Uruguay (1)
 14. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abasto rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abasto efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abasto er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abasto er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abasto, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abasto.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abastas
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Abakhti
 7. Absten
 8. Apostol
 9. Apostu
 10. Abstan
 11. Avasthi
 12. Avosti
 13. Abcede
 14. Abicht
 15. Abogadro
 16. Abujeta
 17. Apachito
 18. Apostle
 19. Apostool
 20. Apostua
 21. Apestey
 22. Abusada
 23. Apsite
 24. Abu stah
 25. Abu sido
 26. Abusaid
 27. Abogado
 28. Abcd
 29. Abucot
 30. Apostin
 31. Apostolo
 32. Apostoli
 33. Abisetti
 34. Abasgoitia
 35. Abcoude
 36. Abucide
 37. Abujetas
 38. Abuzaid
 39. Apastegui
 40. Apgood