Efternavn CollentineAt vide mere om Collentine efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collentine efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collentine.

Collentine efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collentine, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collentine helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collentine

Se kort over efternavn Collentine

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collentine i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collentine, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collentine, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collentine efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collentine efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collentine er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collentine i verden

 1. USA USA (196)
 2. Irland Irland (35)
 3. Canada Canada (2)
 4. Australien Australien (1)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collentine rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collentine efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collentine er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collentine er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collentine. Dette skyldes, at efternavnet Collentine ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collentine, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collentine, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Calentine
 2. Callantine
 3. Calendine
 4. Colantino
 5. Collante
 6. Colentier
 7. Calenti
 8. Caliente
 9. Celentani
 10. Celentano
 11. Cilenti
 12. Colantoni
 13. Collantes
 14. Collant
 15. Collants
 16. Clendinen
 17. Collinette
 18. Calandin
 19. Calandrine
 20. Calante
 21. Calantoni
 22. Calientes
 23. Callant
 24. Callanta
 25. Callendar
 26. Callender
 27. Cilento
 28. Ciliento
 29. Clanton
 30. Clendenen
 31. Clendon
 32. Clinite
 33. Clinton
 34. Clynton
 35. Colantonio
 36. Colantuoni
 37. Colantuono
 38. Colinet
 39. Colland
 40. Collandra