Efternavn ColantoniAt vide mere om Colantoni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colantoni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colantoni.

Colantoni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colantoni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colantoni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colantoni

Se kort over efternavn Colantoni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colantoni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colantoni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colantoni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colantoni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colantoni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colantoni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colantoni i verden

 1. Italien Italien (3320)
 2. USA USA (324)
 3. Argentina Argentina (166)
 4. Brasilien Brasilien (115)
 5. Frankrig Frankrig (67)
 6. Belgien Belgien (26)
 7. Venezuela Venezuela (21)
 8. Canada Canada (20)
 9. Australien Australien (17)
 10. Tyskland Tyskland (8)
 11. England England (8)
 12. Tunesien Tunesien (4)
 13. Sydafrika Sydafrika (4)
 14. Spanien Spanien (3)
 15. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 16. Nederlandene Nederlandene (1)
 17. New Zealand New Zealand (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colantoni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colantoni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colantoni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colantoni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colantoni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colantoni. Dette skyldes, at efternavnet Colantoni ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colantoni, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colantoni.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colantoni, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colantoni, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colantoni kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colantoni, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Calantoni
 2. Colantonio
 3. Colantuoni
 4. Clanton
 5. Colantino
 6. Colantuono
 7. Celentani
 8. Clinton
 9. Clynton
 10. Colando
 11. Celandroni
 12. Calandin
 13. Calandrini
 14. Calant
 15. Calante
 16. Calenti
 17. Calentine
 18. Callantine
 19. Celentano
 20. Cilenti
 21. Cilento
 22. Clant
 23. Clendon
 24. Clindon
 25. Colanda
 26. Colander
 27. Colandrea
 28. Colandro
 29. Collante
 30. Collantes
 31. Collentine
 32. Collant
 33. Collants
 34. Calandi
 35. Calandri
 36. Chalandon
 37. Celant
 38. Calantropio
 39. Cialandroni
 40. Calando