Efternavn CollantsAt vide mere om Collants efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collants efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collants.

Collants efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collants, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collants helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collants

Se kort over efternavn Collants

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collants i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collants, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collants, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collants efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collants efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collants er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collants i verden

 1. Chile Chile (41)
 2. USA USA (2)
 3. Argentina Argentina (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collants rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collants efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collants er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collants er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collants. Dette skyldes, at efternavnet Collants ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collants, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collants.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collants kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collants, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collante
 2. Collantes
 3. Collant
 4. Callands
 5. Callant
 6. Callanta
 7. Colland
 8. Calant
 9. Calante
 10. Calland
 11. Chalant
 12. Challant
 13. Clant
 14. Clonts
 15. Colanda
 16. Colando
 17. Collandra
 18. Couland
 19. Collander
 20. Cayllante
 21. Celant
 22. Cowland
 23. Clyant
 24. Calanda
 25. Calenti
 26. Caliente
 27. Calientes
 28. Callandar
 29. Callander
 30. Callantine
 31. Callmuth
 32. Challandes
 33. Cilenti
 34. Cilento
 35. Ciliento
 36. Cland
 37. Clande
 38. Clanton
 39. Clint
 40. Clontz