Efternavn ColantuonoAt vide mere om Colantuono efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colantuono efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colantuono.

Colantuono efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colantuono, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colantuono helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colantuono

Se kort over efternavn Colantuono

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colantuono i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colantuono, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colantuono, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colantuono efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colantuono efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colantuono er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colantuono i verden

 1. Italien Italien (2357)
 2. USA USA (750)
 3. Australien Australien (223)
 4. Argentina Argentina (178)
 5. Brasilien Brasilien (119)
 6. Frankrig Frankrig (35)
 7. Schweiz Schweiz (19)
 8. Canada Canada (13)
 9. Tyskland Tyskland (13)
 10. Venezuela Venezuela (11)
 11. Spanien Spanien (5)
 12. England England (5)
 13. Uruguay Uruguay (4)
 14. Belgien Belgien (3)
 15. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (3)
 16. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 17. Østrig Østrig (1)
 18. Barbados Barbados (1)
 19. Botswana Botswana (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Nederlandene Nederlandene (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Ukraine Ukraine (1)
 24. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colantuono rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colantuono efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colantuono er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colantuono er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colantuono. Dette skyldes, at efternavnet Colantuono ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colantuono, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colantuono.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colantuono kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colantuono, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colantuono eller nogle af de efternavne, der ligner Colantuono, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colantuono blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colantuono med en fælles rod.

 1. Colantuoni
 2. Colantino
 3. Colantoni
 4. Colantonio
 5. Calantoni
 6. Clanton
 7. Calandrino
 8. Celentano
 9. Clinton
 10. Clynton
 11. Colando
 12. Colandro
 13. Celandroni
 14. Calantropio
 15. Calandin
 16. Calandrin
 17. Calandrine
 18. Calandrini
 19. Calandro
 20. Calant
 21. Calante
 22. Calentine
 23. Callantine
 24. Celentani
 25. Cilento
 26. Clant
 27. Clendon
 28. Clindon
 29. Colanda
 30. Colander
 31. Colandrea
 32. Collante
 33. Collantes
 34. Collentine
 35. Cleanthous
 36. Collant
 37. Collants
 38. Chalandon
 39. Celant
 40. Calentura