Efternavn CollandAt vide mere om Colland efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colland efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colland.

Colland efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colland, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colland helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colland

Se kort over efternavn Colland

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colland i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colland, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colland, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colland efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colland efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colland er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colland i verden

 1. Frankrig Frankrig (110)
 2. USA USA (35)
 3. Nederlandene Nederlandene (12)
 4. Argentina Argentina (8)
 5. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. England England (1)
 8. Indonesien Indonesien (1)
 9. Israel Israel (1)
 10. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colland rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colland efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colland er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colland er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colland gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colland. Dette skyldes, at efternavnet Colland ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colland, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colland.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colland, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colland, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Calland
 2. Couland
 3. Collant
 4. Cowland
 5. Callands
 6. Callant
 7. Cland
 8. Colanda
 9. Colando
 10. Collandra
 11. Collante
 12. Culand
 13. Collants
 14. Collander
 15. Celand
 16. Calanda
 17. Calant
 18. Callandar
 19. Callander
 20. Callanta
 21. Chailland
 22. Chalant
 23. Challant
 24. Clande
 25. Clant
 26. Colander
 27. Colandro
 28. Collantes
 29. Colliander
 30. Chalande
 31. Calandi
 32. Chilando
 33. Celant
 34. Calando
 35. Clyant
 36. Calander
 37. Calandin
 38. Calandra
 39. Calandre
 40. Calandro