Efternavn CollanteAt vide mere om Collante efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collante efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collante.

Collante efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collante, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collante helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collante

Se kort over efternavn Collante

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collante i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collante, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collante, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collante efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collante efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collante er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collante i verden

 1. Argentina Argentina (2893)
 2. Paraguay Paraguay (1626)
 3. Colombia Colombia (947)
 4. Chile Chile (395)
 5. Venezuela Venezuela (307)
 6. Filippinerne Filippinerne (218)
 7. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (169)
 8. Spanien Spanien (133)
 9. Ecuador Ecuador (97)
 10. USA USA (85)
 11. Peru Peru (67)
 12. Panama Panama (10)
 13. Canada Canada (9)
 14. Cuba Cuba (3)
 15. Frankrig Frankrig (2)
 16. Nederlandene Nederlandene (2)
 17. Australien Australien (1)
 18. Danmark Danmark (1)
 19. Algeriet Algeriet (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 22. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collante rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collante efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collante er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collante er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collante. Dette skyldes, at efternavnet Collante ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collante, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collante, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Collantes
 2. Collant
 3. Collants
 4. Calante
 5. Callant
 6. Callanta
 7. Colland
 8. Collander
 9. Cayllante
 10. Calant
 11. Caliente
 12. Calland
 13. Callander
 14. Callands
 15. Callantine
 16. Chalant
 17. Challant
 18. Clande
 19. Clant
 20. Colanda
 21. Colander
 22. Colando
 23. Collandra
 24. Collentine
 25. Colliander
 26. Couland
 27. Chalande
 28. Celant
 29. Cowland
 30. Clyant
 31. Collinette
 32. Calamote
 33. Calanda
 34. Calander
 35. Calandre
 36. Calenti
 37. Calientes
 38. Callandar
 39. Callender
 40. Callmuth