Efternavn ColamiaAt vide mere om Colamia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colamia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colamia.

Colamia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colamia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colamia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colamia

Se kort over efternavn Colamia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colamia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colamia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colamia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colamia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colamia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colamia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colamia i verden

 1. Italien Italien (44)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colamia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colamia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colamia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colamia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colamia, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colamia, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colamia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colamia, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Calamia
 2. Calama
 3. Cohlmia
 4. Colana
 5. Colima
 6. Coloma
 7. Colonia
 8. Columna
 9. Colameo
 10. Clania
 11. Colam
 12. Clama
 13. Calame
 14. Calani
 15. Calma
 16. Celain
 17. Celani
 18. Celma
 19. Cholima
 20. Cilmi
 21. Clain
 22. Clam
 23. Clamm
 24. Clema
 25. Climie
 26. Clyma
 27. Colahan
 28. Colan
 29. Colem
 30. Colian
 31. Colin
 32. Colina
 33. Colini
 34. Collani
 35. Collin
 36. Collina
 37. Colme
 38. Colna
 39. Colom
 40. Colome