Efternavn ColianAt vide mere om Colian efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colian efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colian.

Colian efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colian, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colian helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colian

Se kort over efternavn Colian

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colian i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colian, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colian, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colian efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colian efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colian er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colian i verden

 1. Chile Chile (116)
 2. USA USA (59)
 3. Israel Israel (28)
 4. Filippinerne Filippinerne (26)
 5. Cameroun Cameroun (2)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Kina Kina (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colian rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colian efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colian er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colian er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colian gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colian, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colian.

At afgøre om efternavnet Colian eller nogle af de efternavne, der ligner Colian, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colian blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colian med en fælles rod.

 1. Colan
 2. Colin
 3. Calan
 4. Caliani
 5. Caliano
 6. Calihan
 7. Calin
 8. Callan
 9. Caloian
 10. Caluian
 11. Celin
 12. Cellan
 13. Chilian
 14. Chlan
 15. Chulian
 16. Cillan
 17. Ciolan
 18. Clan
 19. Colahan
 20. Colana
 21. Colen
 22. Colianni
 23. Colima
 24. Colina
 25. Colini
 26. Colino
 27. Collani
 28. Collen
 29. Collien
 30. Collin
 31. Colln
 32. Collon
 33. Collyn
 34. Coln
 35. Colna
 36. Colon
 37. Colyn
 38. Coolin
 39. Cowlin
 40. Culin