Efternavn ColanaAt vide mere om Colana efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colana efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colana.

Colana efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colana, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colana helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colana

Se kort over efternavn Colana

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colana i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colana, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colana, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colana efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colana efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colana er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colana i verden

 1. Peru Peru (578)
 2. Filippinerne Filippinerne (180)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Chile Chile (4)
 5. Brasilien Brasilien (2)
 6. Indonesien Indonesien (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Mexico Mexico (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colana rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colana efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colana er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colana er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colana gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colana. Dette skyldes, at efternavnet Colana ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colana, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colana.

 1. Colan
 2. Colina
 3. Colna
 4. Colona
 5. Collana
 6. Colwana
 7. Calama
 8. Calan
 9. Calani
 10. Calano
 11. Calina
 12. Celani
 13. Celano
 14. Celina
 15. Celona
 16. Chlan
 17. Cilano
 18. Ciolan
 19. Clan
 20. Colahan
 21. Colamia
 22. Colen
 23. Colian
 24. Colima
 25. Colin
 26. Colini
 27. Colino
 28. Collani
 29. Collina
 30. Colln
 31. Coln
 32. Colne
 33. Coloma
 34. Colon
 35. Colone
 36. Colonia
 37. Colonna
 38. Colono
 39. Colony
 40. Columna