Efternavn ColemAt vide mere om Colem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colem.

Colem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colem

Se kort over efternavn Colem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colem i verden

 1. Brasilien Brasilien (117)
 2. Ecuador Ecuador (24)
 3. USA USA (15)
 4. Filippinerne Filippinerne (5)
 5. Indien Indien (4)
 6. Argentina Argentina (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Colombia Colombia (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colem, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Clem
 2. Colen
 3. Collem
 4. Colom
 5. Colm
 6. Colam
 7. Colum
 8. Calm
 9. Clam
 10. Clema
 11. Clemm
 12. Clemo
 13. Clim
 14. Clum
 15. Coelen
 16. Colan
 17. Colima
 18. Colin
 19. Collen
 20. Colln
 21. Collom
 22. Collum
 23. Colme
 24. Coln
 25. Colna
 26. Colne
 27. Colney
 28. Coloma
 29. Colome
 30. Colomo
 31. Colomy
 32. Colon
 33. Colume
 34. Colyn
 35. Coolen
 36. Coulam
 37. Coulom
 38. Colun
 39. Culam
 40. Cholom