Efternavn ColamAt vide mere om Colam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colam.

Colam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colam

Se kort over efternavn Colam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colam i verden

 1. England England (103)
 2. Sydafrika Sydafrika (23)
 3. Australien Australien (15)
 4. Filippinerne Filippinerne (12)
 5. Skotland Skotland (3)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Mexico Mexico (1)
 9. Peru Peru (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colam, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colam.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colam, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colam, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colam kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colam, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Clam
 2. Colan
 3. Colem
 4. Colom
 5. Coulam
 6. Colm
 7. Culam
 8. Calam
 9. Colum
 10. Cowlam
 11. Calama
 12. Calame
 13. Calan
 14. Callam
 15. Calm
 16. Chlan
 17. Ciolan
 18. Clamm
 19. Clan
 20. Clem
 21. Clim
 22. Clum
 23. Colamia
 24. Colana
 25. Colen
 26. Colian
 27. Colima
 28. Colin
 29. Collem
 30. Colln
 31. Collom
 32. Collum
 33. Colme
 34. Coln
 35. Colna
 36. Colne
 37. Coloma
 38. Colome
 39. Colomo
 40. Colomy