Efternavn ColameoAt vide mere om Colameo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colameo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colameo.

Colameo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colameo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colameo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colameo

Se kort over efternavn Colameo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colameo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colameo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colameo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colameo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colameo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colameo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colameo i verden

 1. Italien Italien (337)
 2. Argentina Argentina (80)
 3. Brasilien Brasilien (53)
 4. Canada Canada (34)
 5. USA USA (34)
 6. Belgien Belgien (13)
 7. Australien Australien (11)
 8. Irland Irland (2)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. Tyskland Tyskland (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Grækenland Grækenland (1)
 13. Mozambique Mozambique (1)
 14. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colameo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colameo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colameo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colameo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colameo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colameo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Colameo eller nogle af de efternavne, der ligner Colameo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colameo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colameo med en fælles rod.

 1. Calame
 2. Colamia
 3. Colme
 4. Colome
 5. Colomo
 6. Colume
 7. Calamo
 8. Clamo
 9. Colam
 10. Calama
 11. Calamia
 12. Calano
 13. Calmo
 14. Celano
 15. Cilano
 16. Claen
 17. Clam
 18. Clamm
 19. Claney
 20. Clemo
 21. Clime
 22. Climo
 23. Colahan
 24. Colan
 25. Colana
 26. Colem
 27. Colen
 28. Colima
 29. Colino
 30. Colleen
 31. Collem
 32. Collen
 33. Collien
 34. Collino
 35. Colne
 36. Colney
 37. Colom
 38. Coloma
 39. Colomy
 40. Colone