Efternavn AbczakAt vide mere om Abczak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abczak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abczak.

Abczak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abczak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abczak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abczak

Se kort over efternavn Abczak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abczak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abczak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abczak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abczak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abczak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abczak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abczak i verden

 1. Polen Polen (27)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abczak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abczak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abczak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abczak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abczak gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abczak. Dette skyldes, at efternavnet Abczak ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abczak, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abczak.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abczak kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abczak, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abczak eller nogle af de efternavne, der ligner Abczak, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abczak blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abczak med en fælles rod.

 1. Abzac
 2. Abazaj
 3. Abajas
 4. Abkik
 5. Abujas
 6. Afazaz
 7. Abazis
 8. Abacos
 9. Abejez
 10. Abjij
 11. Apozaga
 12. Abazoska
 13. Abacus
 14. Abacuc
 15. Abajos
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Abu jazar
 20. Abkhazava
 21. Avsec
 22. Abu kwik
 23. Abu saqr
 24. Aboujokh
 25. Avgust
 26. Apecech
 27. Afakasi
 28. Abecassis
 29. Apushkin
 30. Aubijoux
 31. Apeceche
 32. Abu gosh
 33. Abisogun
 34. Abou sacko
 35. Abu shakra
 36. Abo kasem
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apecechea
 40. Apeseche