Efternavn AbacosAt vide mere om Abacos efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abacos efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abacos.

Abacos efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abacos, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abacos helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abacos

Se kort over efternavn Abacos

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abacos i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abacos, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abacos, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abacos efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abacos efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abacos er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abacos i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (2)
 2. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abacos rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abacos efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abacos er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abacos er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abacos gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abacos, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abacos.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abacos, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abacos, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abacos eller nogle af de efternavne, der ligner Abacos, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abacos blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abacos med en fælles rod.

 1. Abacus
 2. Abajos
 3. Abajas
 4. Abazis
 5. Abacuc
 6. Abujas
 7. Abzac
 8. Abazaj
 9. Abazoska
 10. Abecasis
 11. Abejez
 12. Abjij
 13. Abkik
 14. Afazaz
 15. Abu gosh
 16. Abczak
 17. Afakasi
 18. Abecassis
 19. Abechuco
 20. Aubijoux
 21. Abisogun
 22. Abougoush
 23. Avsec
 24. Aboujokh
 25. Avgust
 26. Apecech
 27. Abghouch
 28. Abu-jazar
 29. Apeseche
 30. Apozaga
 31. Avgousti
 32. Apeceche
 33. Abu jazar
 34. Abkhazava
 35. Abou cisse
 36. Abou sacko
 37. Abu khousa
 38. Abu kwik
 39. Abu saqr
 40. Afashagov