Efternavn AbacucAt vide mere om Abacuc efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abacuc efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abacuc.

Abacuc efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abacuc, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abacuc helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abacuc

Se kort over efternavn Abacuc

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abacuc i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abacuc, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abacuc, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abacuc efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abacuc efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abacuc er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abacuc i verden

 1. Colombia Colombia (11)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abacuc rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abacuc efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abacuc er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abacuc er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abacuc gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abacuc. Dette skyldes, at efternavnet Abacuc ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abacuc, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abacuc.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abacuc, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abacuc, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abacuc eller nogle af de efternavne, der ligner Abacuc, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abacuc blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abacuc med en fælles rod.

 1. Abacus
 2. Abacos
 3. Abajas
 4. Abechuco
 5. Abzac
 6. Abazaj
 7. Abazis
 8. Abajos
 9. Abejez
 10. Abjij
 11. Abkik
 12. Abujas
 13. Afazaz
 14. Avsec
 15. Apecech
 16. Abczak
 17. Abghouch
 18. Abecasis
 19. Aubijoux
 20. Apeceche
 21. Abisogun
 22. Abazoska
 23. Avgust
 24. Afakasi
 25. Abecassis
 26. Abu-jazar
 27. Apecechea
 28. Apeseche
 29. Apozaga
 30. Avgousti
 31. Apaicechea
 32. Abu jazar
 33. Abu gosh
 34. Abkhazava
 35. Abougoush
 36. Abou sacko
 37. Abu kwik
 38. Abu saqr
 39. Aboujokh
 40. Abo kasem