Efternavn AbazajAt vide mere om Abazaj efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abazaj efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abazaj.

Abazaj efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abazaj, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abazaj helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abazaj

Se kort over efternavn Abazaj

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abazaj i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abazaj, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abazaj, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abazaj efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abazaj efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abazaj er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abazaj i verden

 1. Albanien Albanien (954)
 2. Kosovo Kosovo (546)
 3. Grækenland Grækenland (108)
 4. Slovenien Slovenien (68)
 5. Sverige Sverige (38)
 6. Tyskland Tyskland (33)
 7. Italien Italien (27)
 8. USA USA (16)
 9. Østrig Østrig (10)
 10. Schweiz Schweiz (5)
 11. England England (5)
 12. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (4)
 13. Serbien Serbien (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Irak Irak (1)
 17. Montenegro Montenegro (1)
 18. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abazaj rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abazaj efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abazaj er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abazaj er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abazaj gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abazaj kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abazaj, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abajas
 2. Abzac
 3. Afazaz
 4. Abczak
 5. Abazis
 6. Abacos
 7. Abjij
 8. Abujas
 9. Abacus
 10. Abacuc
 11. Abajos
 12. Abejez
 13. Abkik
 14. Abu-jazar
 15. Apozaga
 16. Abu jazar
 17. Abkhazava
 18. Abazoska
 19. Afakasi
 20. Abecasis
 21. Avsec
 22. Abu saqr
 23. Avgust
 24. Abecassis
 25. Abechuco
 26. Abughazaleh
 27. Aubijoux
 28. Abu gosh
 29. Abisogun
 30. Abu kwik
 31. Aboujokh
 32. Apecech
 33. Afashagov
 34. Abo kasem
 35. Abghouch
 36. Apeseche
 37. Apushkin
 38. Avgousti
 39. Apezechea
 40. Apeceche