Efternavn AbajasAt vide mere om Abajas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abajas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abajas.

Abajas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abajas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abajas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abajas

Se kort over efternavn Abajas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abajas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abajas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abajas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abajas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abajas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abajas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abajas i verden

 1. Spanien Spanien (101)
 2. Australien Australien (6)
 3. Argentina Argentina (2)
 4. Frankrig Frankrig (2)
 5. England England (1)
 6. Mexico Mexico (1)
 7. Filippinerne Filippinerne (1)
 8. USA USA (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abajas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abajas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abajas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abajas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abajas, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abajas.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abajas, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abajas, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abajas kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abajas, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abujas
 2. Abajos
 3. Abacos
 4. Abazaj
 5. Abacus
 6. Abazis
 7. Abejez
 8. Abjij
 9. Abzac
 10. Afazaz
 11. Abczak
 12. Afakasi
 13. Abacuc
 14. Abecasis
 15. Abkik
 16. Abazoska
 17. Abecassis
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Aubijoux
 21. Abu jazar
 22. Abu gosh
 23. Abkhazava
 24. Avsec
 25. Abu saqr
 26. Aboujokh
 27. Avgust
 28. Abo kasem
 29. Abechuco
 30. Avgousti
 31. Abisogun
 32. Abougoush
 33. Abu kwik
 34. Aboukassim
 35. Apecech
 36. Afashagov
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apeseche
 40. Apushkin