Efternavn AbacusAt vide mere om Abacus efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abacus efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abacus.

Abacus efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abacus, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abacus helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abacus

Se kort over efternavn Abacus

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abacus i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abacus, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abacus, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abacus efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abacus efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abacus er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abacus i verden

 1. Israel Israel (2)
 2. Filippinerne Filippinerne (2)
 3. Nigeria Nigeria (1)
 4. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abacus rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abacus efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abacus er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abacus er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abacus gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abacos
 2. Abacuc
 3. Abajas
 4. Abazis
 5. Abajos
 6. Abujas
 7. Abzac
 8. Abazaj
 9. Abecasis
 10. Abechuco
 11. Abejez
 12. Abjij
 13. Abkik
 14. Afazaz
 15. Abazoska
 16. Avgust
 17. Abczak
 18. Afakasi
 19. Abecassis
 20. Aubijoux
 21. Avgousti
 22. Abu gosh
 23. Abisogun
 24. Abougoush
 25. Avsec
 26. Apecech
 27. Abghouch
 28. Abu-jazar
 29. Apeseche
 30. Apozaga
 31. Apeceche
 32. Abu jazar
 33. Abkhazava
 34. Avgoustis
 35. Abou cisse
 36. Abou sacko
 37. Abu khousa
 38. Abu kwik
 39. Abu saqr
 40. Aboujokh