Efternavn AbbonaAt vide mere om Abbona efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbona efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbona.

Abbona efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbona, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbona helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbona

Se kort over efternavn Abbona

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbona i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbona, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbona, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbona efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbona efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbona er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbona i verden

 1. Argentina Argentina (228)
 2. Italien Italien (121)
 3. Uruguay Uruguay (98)
 4. USA USA (29)
 5. Frankrig Frankrig (27)
 6. Canada Canada (20)
 7. Brasilien Brasilien (8)
 8. Chile Chile (2)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Nederlandene Nederlandene (1)
 12. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbona rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbona efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbona er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbona er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbona gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbona. Dette skyldes, at efternavnet Abbona ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbona kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbona, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbon
 2. Abboni
 3. Abona
 4. Abbama
 5. Abban
 6. Abbema
 7. Abben
 8. Abbene
 9. Abion
 10. Abon
 11. Aubon
 12. Aubone
 13. Abina
 14. Abonia
 15. Abana
 16. Abena
 17. Abouna
 18. Abbane
 19. Abbouni
 20. Aban
 21. Abaña
 22. Abani
 23. Abano
 24. Abbaino
 25. Aben
 26. Abene
 27. Abenia
 28. Abian
 29. Abin
 30. Abiña
 31. Abinia
 32. Abino
 33. Abma
 34. Aboim
 35. Aboin
 36. Abomo
 37. Aboyne
 38. Abuan
 39. Abuin
 40. Apana