Efternavn AbbemaAt vide mere om Abbema efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbema efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbema.

Abbema efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbema, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbema helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbema

Se kort over efternavn Abbema

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbema i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbema, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbema, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbema efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbema efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbema er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbema i verden

 1. Nederlandene Nederlandene (56)
 2. USA USA (21)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Tyskland Tyskland (3)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. Frankrig Frankrig (1)
 7. Rusland Rusland (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbema rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbema efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbema er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbema er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbema kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbema, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abbema eller nogle af de efternavne, der ligner Abbema, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbema blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbema med en fælles rod.

 1. Abbama
 2. Abben
 3. Abbene
 4. Abma
 5. Abena
 6. Abbona
 7. Abaña
 8. Abban
 9. Abbon
 10. Abboni
 11. Aben
 12. Abene
 13. Abenia
 14. Abiña
 15. Abinia
 16. Abney
 17. Aboim
 18. Abomo
 19. Abona
 20. Avena
 21. Abina
 22. Abeni
 23. Abonia
 24. Abana
 25. Abouna
 26. Abien
 27. Aiben
 28. Abbane
 29. Avem
 30. Abueno
 31. Ahbam
 32. Aban
 33. Abani
 34. Abano
 35. Abbaino
 36. Abian
 37. Abin
 38. Abinio
 39. Abino
 40. Abinou