Efternavn AbbamaAt vide mere om Abbama efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbama efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbama.

Abbama efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbama, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbama helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbama

Se kort over efternavn Abbama

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbama i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbama, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbama, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbama efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbama efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbama er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbama i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (4)
 2. Rusland Rusland (3)
 3. Cameroun Cameroun (2)
 4. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbama rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbama efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbama er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbama er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbama gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbama. Dette skyldes, at efternavnet Abbama ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbama kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbama, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbema
 2. Abban
 3. Abma
 4. Abana
 5. Abbona
 6. Abbane
 7. Ahbam
 8. Aban
 9. Abaña
 10. Abani
 11. Abano
 12. Abbaino
 13. Abben
 14. Abbene
 15. Abbon
 16. Abboni
 17. Abenia
 18. Abian
 19. Abiña
 20. Abinia
 21. Aboim
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Abuan
 25. Apana
 26. Aubain
 27. Auban
 28. Aubani
 29. Abina
 30. Aaban
 31. Abonia
 32. Afana
 33. Abena
 34. Abouna
 35. Afiana
 36. Abane
 37. Aben
 38. Abene
 39. Abin
 40. Abinio