Efternavn AbbeneAt vide mere om Abbene efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbene efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbene.

Abbene efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbene, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbene helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbene

Se kort over efternavn Abbene

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbene i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbene, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbene, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbene efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbene efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbene er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbene i verden

 1. USA USA (343)
 2. Italien Italien (172)
 3. Argentina Argentina (29)
 4. Frankrig Frankrig (8)
 5. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (5)
 6. Algeriet Algeriet (4)
 7. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 9. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbene rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbene efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbene er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbene er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbene. Dette skyldes, at efternavnet Abbene ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbene, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbene.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbene, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbene, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbene eller nogle af de efternavne, der ligner Abbene, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbene blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbene med en fælles rod.

 1. Abben
 2. Abene
 3. Abbane
 4. Abban
 5. Abbema
 6. Abbon
 7. Abboni
 8. Aben
 9. Aboyne
 10. Aubone
 11. Avene
 12. Abeni
 13. Abena
 14. Abien
 15. Aiben
 16. Abbona
 17. Abueno
 18. Abane
 19. Aban
 20. Abani
 21. Abano
 22. Abbaino
 23. Abbama
 24. Abenia
 25. Abian
 26. Abin
 27. Abino
 28. Abion
 29. Abney
 30. Aboin
 31. Abon
 32. Abona
 33. Abuan
 34. Abuin
 35. Affane
 36. Apen
 37. Apone
 38. Auban
 39. Aubani
 40. Aubin