Efternavn AbbouniAt vide mere om Abbouni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbouni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbouni.

Abbouni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbouni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbouni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbouni

Se kort over efternavn Abbouni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbouni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbouni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbouni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbouni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbouni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbouni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbouni i verden

 1. Algeriet Algeriet (946)
 2. Frankrig Frankrig (1)
 3. Peru Peru (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbouni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbouni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbouni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbouni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbouni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbouni. Dette skyldes, at efternavnet Abbouni ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbouni, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbouni.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbouni, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbouni, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abboni
 2. Abbon
 3. Abouna
 4. Abbona
 5. Abani
 6. Abbaino
 7. Abban
 8. Abben
 9. Abbene
 10. Abion
 11. Aboin
 12. Abon
 13. Abona
 14. Aboyne
 15. Aubani
 16. Auboin
 17. Aubon
 18. Aubone
 19. Abeni
 20. Abonia
 21. Aupuni
 22. Abonyi
 23. Abbane
 24. Aban
 25. Abano
 26. Abbama
 27. Abbema
 28. Aben
 29. Abene
 30. Abenia
 31. Abian
 32. Abin
 33. Abinia
 34. Abinio
 35. Abino
 36. Abinou
 37. Aboim
 38. Abomo
 39. Abuan
 40. Abuin