Efternavn AbañaAt vide mere om Abaña efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaña efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaña.

Abaña efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaña, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaña helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaña

Se kort over efternavn Abaña

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaña i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaña, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaña, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaña efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaña efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaña er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaña i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (465)
 2. Spanien Spanien (25)
 3. USA USA (1)
 4. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaña rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaña efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaña er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaña er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Lignende efternavne som Abaña

 1. Abiña
 2. Aviña
 3. Abana
 4. Aban
 5. Abani
 6. Abano
 7. Abbama
 8. Abbema
 9. Abenia
 10. Abinia
 11. Abma
 12. Abona
 13. Apana
 14. Aviño
 15. Aviñoa
 16. Abina
 17. Abonia
 18. Afana
 19. Abena
 20. Abouna
 21. Apaina
 22. Abayon
 23. Abbona
 24. Abayhan
 25. Abane
 26. Abán
 27. Abbaino
 28. Abban
 29. Abben
 30. Abbene
 31. Abbon
 32. Abboni
 33. Aben
 34. Abene
 35. Abian
 36. Abin
 37. Abinio
 38. Abino
 39. Abinou
 40. Abion