Efternavn AbazyanAt vide mere om Abazyan efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abazyan efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abazyan.

Abazyan efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abazyan, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abazyan helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abazyan

Se kort over efternavn Abazyan

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abazyan i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abazyan, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abazyan, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abazyan efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abazyan efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abazyan er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abazyan i verden

 1. Armenien Armenien (934)
 2. Rusland Rusland (342)
 3. Georgien Georgien (15)
 4. USA USA (6)
 5. Argentina Argentina (5)
 6. Bulgarien Bulgarien (4)
 7. Hviderusland Hviderusland (3)
 8. Chile Chile (2)
 9. Libanon Libanon (2)
 10. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 11. Abkhasien Abkhasien (1)
 12. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 13. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abazyan rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abazyan efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abazyan er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abazyan er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abazyan. Dette skyldes, at efternavnet Abazyan ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abazyan, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abazyan, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abazyan eller nogle af de efternavne, der ligner Abazyan, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abazyan blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abazyan med en fælles rod.

 1. Abasyan
 2. Abajyan
 3. Abazan
 4. Abajian
 5. Avagyan
 6. Avakyan
 7. Ayvazyan
 8. Aivazyan
 9. Abuzan
 10. Abozan
 11. Abakyn
 12. Abaijon
 13. Aivazian
 14. Avakian
 15. Ayvazian
 16. Abbasian
 17. Apikyan
 18. Abjean
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abizanda
 25. Abson
 26. Afghan
 27. Avejan
 28. Avezzano
 29. Abagnale
 30. Avgan
 31. Abagnara
 32. Avagimyan
 33. Avezon
 34. Afgan
 35. Abechian
 36. Avoscan
 37. Avezzani
 38. Abbison
 39. Abushanab
 40. Afghani