Efternavn AbagnaraAt vide mere om Abagnara efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abagnara efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abagnara.

Abagnara efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abagnara, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abagnara helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abagnara

Se kort over efternavn Abagnara

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abagnara i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abagnara, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abagnara, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abagnara efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abagnara efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abagnara er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abagnara i verden

 1. Italien Italien (84)
 2. Brasilien Brasilien (1)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abagnara rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abagnara efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abagnara er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abagnara er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abagnale
 2. Avagnina
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Abasyan
 6. Abusnina
 7. Abu samra
 8. Abajyan
 9. Abazyan
 10. Abu jamra
 11. Abasnejad
 12. Abazan
 13. Avigna
 14. Abusamra
 15. Abaijon
 16. Abegon
 17. Abignente
 18. Abigon
 19. Abizanda
 20. Abson
 21. Abughannam
 22. Abushanab
 23. Afghan
 24. Afghani
 25. Aubigne
 26. Aubigny
 27. Avakian
 28. Avakyan
 29. Avigni
 30. Avignon
 31. Avignone
 32. Avegno
 33. Avgan
 34. Absandze
 35. Abakumov
 36. Abbasian
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Afgan
 40. Afgani