Efternavn AbbasianAt vide mere om Abbasian efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbasian efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbasian.

Abbasian efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbasian, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbasian helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbasian

Se kort over efternavn Abbasian

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbasian i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbasian, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbasian, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbasian efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbasian efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbasian er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbasian i verden

 1. Iran Iran (27473)
 2. USA USA (65)
 3. Canada Canada (27)
 4. England England (23)
 5. Sverige Sverige (15)
 6. Tyskland Tyskland (8)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 8. Frankrig Frankrig (3)
 9. Danmark Danmark (2)
 10. Finland Finland (2)
 11. Ukraine Ukraine (2)
 12. Australien Australien (1)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Japan Japan (1)
 17. Malaysia Malaysia (1)
 18. Norge Norge (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbasian rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbasian efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbasian er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbasian er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbasian. Dette skyldes, at efternavnet Abbasian ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbasian, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbasian.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abbasciano
 4. Aivazian
 5. Avakian
 6. Ayvazian
 7. Abajyan
 8. Abazyan
 9. Abechian
 10. Abazan
 11. Abbison
 12. Abaijon
 13. Abson
 14. Aposhian
 15. Aubusson
 16. Avagyan
 17. Avakyan
 18. Ayvazyan
 19. Aivazyan
 20. Avoscan
 21. Abjean
 22. Abuzan
 23. Abissino
 24. Abozan
 25. Abakyn
 26. Abegon
 27. Abeijon
 28. Abejon
 29. Abeken
 30. Abesamis
 31. Abigon
 32. Abizanda
 33. Abushanab
 34. Afghan
 35. Aubigne
 36. Aubigny
 37. Aubuchon
 38. Aubuisson
 39. Avejan
 40. Avesani