Efternavn Abajian



At vide mere om Abajian efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abajian efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abajian.

Abajian efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abajian, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abajian helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abajian

Se kort over efternavn Abajian

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abajian i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abajian, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abajian, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abajian efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abajian efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abajian er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abajian i verden

 1. USA USA (563)
 2. Libanon Libanon (335)
 3. Canada Canada (12)
 4. England England (7)
 5. Armenien Armenien (6)
 6. Brasilien Brasilien (6)
 7. Argentina Argentina (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Georgien Georgien (3)
 10. Rusland Rusland (3)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 12. Haiti Haiti (1)
 13. Jordan Jordan (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. Syrien Syrien (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abajian rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abajian efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abajian er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abajian er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abajian gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abajian. Dette skyldes, at efternavnet Abajian ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abajian, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abajian.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abajian kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abajian, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abajyan
 2. Avakian
 3. Abasyan
 4. Abbasian
 5. Abazyan
 6. Abjean
 7. Abazan
 8. Abaijon
 9. Abejon
 10. Aivazian
 11. Avagyan
 12. Avakyan
 13. Avejan
 14. Ayvazian
 15. Abechian
 16. Abuzan
 17. Abozan
 18. Abakyn
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abeken
 22. Abigon
 23. Abson
 24. Afghan
 25. Aposhian
 26. Ap john
 27. Ayvazyan
 28. Abagnale
 29. Avgan
 30. Abagnara
 31. Aivazyan
 32. Avagimyan
 33. Apikyan
 34. Abbasciano
 35. Afgan
 36. Avoscan
 37. Avijn
 38. Abbison
 39. Abesamis
 40. Abizanda