Efternavn AbakumovAt vide mere om Abakumov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abakumov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abakumov.

Abakumov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abakumov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abakumov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abakumov

Se kort over efternavn Abakumov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abakumov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abakumov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abakumov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abakumov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abakumov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abakumov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abakumov i verden

 1. Rusland Rusland (7187)
 2. Ukraine Ukraine (1074)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (292)
 4. Hviderusland Hviderusland (96)
 5. Usbekistan Usbekistan (82)
 6. Kirgisistan Kirgisistan (20)
 7. USA USA (18)
 8. Georgien Georgien (17)
 9. Israel Israel (17)
 10. England England (14)
 11. Transnistrien Transnistrien (12)
 12. Tyskland Tyskland (10)
 13. Estland Estland (8)
 14. Australien Australien (6)
 15. Slovenien Slovenien (6)
 16. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 17. Kina Kina (3)
 18. Thailand Thailand (3)
 19. Canada Canada (2)
 20. Moldova Moldova (2)
 21. Sverige Sverige (2)
 22. Armenien Armenien (1)
 23. Argentina Argentina (1)
 24. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 25. Belgien Belgien (1)
 26. Finland Finland (1)
 27. Falklandsøerne Falklandsøerne (1)
 28. Litauen Litauen (1)
 29. Mexico Mexico (1)
 30. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abakumov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abakumov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abakumov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abakumov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abakumov. Dette skyldes, at efternavnet Abakumov ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abakumov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abakumov.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abakumov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abakumov, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abakumov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abakumov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abakumov eller nogle af de efternavne, der ligner Abakumov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abakumov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abakumov med en fælles rod.

 1. Abakumow
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy